Close
Izrada web stranica

Izrada Web Stranica

Što je izrada web stranica? Izrada web stranica je jednostavno rečeno oblikovanje sadržaja u jedinstvenu poruku od koje imaju korist posjetitelji ali i onaj koji ju je oblikovao. Postoje web stranice za tvrtke i web stranice za samopromociju kao osobni blog ili portfolio radova. Razlikuje se web dizajn prema namjeni web stranica ali većina prati određene standarde. Izdvajamo namjenu stranica kao poslovne stranice, web shop ili web portal.

Web dizajn

Web stranica izrada prati standarde a sadrži tehničku pripremu na hostingu, početno postavljanje domene i konfiguriranje pozadinskih servisa, pripremu strukture sadržaja kao što su izbornici, stranice, kategorije za objave, priprema samoga sadržaja i osnovnih stranica kao što su o nama, početna, kontakt i sl. Izrada web stranica osim pripreme i oblikovanja sadržaja znači i seo optimizaciju za sav sadržaj, strategiju razvoja web sjedišta, dodatne funkcionalnosti kao što je sustav za statički prikaz za brže učitavanje, optimizacija resursa i općenito optimizacija baze.

Nije lako objasniti što je najpovoljnija izrada web stranica no pokušati ćemo to svesti na dio koji korisnik sam odrađuje i na dio dizajnera. Osnove podjele odgovornosti rada prilikom web dizajna u suštini su poslovi oko hostinga i dizajniranja web stranica sadržajem koji je pripremio klijent. Sadržaj koji je pripremio klijent je tekst, slike i zahtjevi za određenim funkcionalnostima web stranica.

Izrada web stranica u praksi izgleda puno drugačije, često klijenti žele naručiti izradu web stranica kao gotov proizvod iz izloga i platiti što manje za izradu. Ono što nikada nismo razumjeli kod takvih klijenata je pretpostavka da mi znamo bolje o njihovom poslovanju i firmi od njih samih. Kod nas je moguće naručiti potpuni sadržaj za većinu djelatnosti i industrija. Koristeći potpunu uslugu Atonsh izrada web stranica svodi se na minimalne napore klijenta a naš puni angažman, no tada razumljivo cijena odgovara traženom zahtjevu.

Ukoliko imate vlastiti sadržaj za web stranice, tekst i slike onda cijena ovisi o zahtjevu za kvalitetom dizajna, izvedbi i seo marketing optimizaciji.

Izrada web stranica wordpress cijena

Izrada web stranica wordpress cijena

Kolika je cijena izrade web stranice? Sukladno gore navedenome izrada web stranica u wordpressu ovisi o svim navedenim čimbenicima za kreiranje konačne cijene. Percepcija korisnika potpomognuta raznim saznanjima o kompleksnosti izrade ili cijena je ono što stvara određeno razumijevanje o cijenama.

satnica web dizajnera

Satnica

Satnica web dizajnera je često od 200kn po satu pa na više. Razlog visoke satnice web dizajnera je u tome što web dizajneri rade od projekta do projekta i svaka izrada web sranica je jedinstvena. Formiranje cijene radi se na temelju radnih sati koji su potrebni za izradu konačnog proizvoda i ovise o kompleksnosti spajanja funkcionalnosti, sadržaja i dizajna.

Izrada web stranica u wordpressu

Izrada web stranica u wordpressu je izrada predloška, korištenje gotovog predloška, dizajniranje struktura, implementacija dodatnih mogućnosti, optimizacija baze i cijelog sustava, seo optimizacija i oblikovanje sadržaja.

Izrada web stranice besplatno

Atonsh besplatan web dizajn moguć je za udruge i privatne osobe kao umjetnike.

Samostalna izrada web stranica

Samostalna izrada web stranica

Samostalna izrada web stranica može se činiti kao jeftina izrada web stranica, potrebno je uzeti u obzir određena ograničenja besplatnih servisa. Atonsh izrada web stranica za neke klijente može biti jeftina izrada no svi oni koji koriste besplatne servise uočili su da u slučaju proširenja na web shop usluge više nisu besplatne i da zadovoljavajući predlošci odjednom imaju cijene. Osoba koja ima određena tehnička znanja i volju za usvajanjem novih preporučili bismo da koriste izrada web stranica tečaj za osnove dizajniranja.

Za koja poslovanja radite web stranice? U pravilu nema djelatnosti ili industrije za koju ne možemo napraviti web stranice, Web dizajn i sadržaj, izrada web stranica za apartmane, izrada web stranica za prodaju, izrada web stranica za konzultante, izrada web stranica za ljekarne, izrada web stranica za umjetnike, izrada web shopa, izrada web stranica za građevinski sektor, izrada web stranica za pravne osobe, izrada web stranica za novosti/magazin, web portali.

marketing izrada web stranicaweb aplikacija marketing izrada – web razvojizrada web stranice besplatno

web razvoj

Web razvoj

Dok svaki korisnik ima mogućnost nakon web dizajna dodavati vlastiti sadržaj i širiti strukturu web sjedišta, web razvoj uz održavanje web stranica podrazumijeva uvođenje novih funkcionalnosti i mogućnosti ali i promjene na dizajnu koji je vidljiv krajnjem korisniku.

Dizajn web stranice

Dizajn web stranice je dobar onoliko koliko su vizualno privlačni elementi web stranice. Moderan dizajn ima izvrsnu kombinaciju boja i font teksta te je prilagođen za sve uređaje a pogotovo mobitele.

Marketing izrada web stranica

Web dizajn nije gotov dovršetkom svih sadržaja i elemenata. Nakon postavljanja konačne stranice na hosting postavlja se pitanje kako će doći posjetitelji? S jedne strane radi se prijava na tražilice kao što su Google i Bing a sa druge se strane gledaju načini oglašavanja. Nakon prijave na tražilice i izvjesnog vremena koje je potrebno da bi bile indeksirane uočava se rang odnosno rezultat u pretragama. Radi velike konkurencije sličnih djelatnosti i istih ključnih riječi vaša stranica je tek na 43. mjestu u rezultatima pretraga što znači da je na 4-7 stranici rezultata na google-u.

Oglašavanje i promocija web stranica česta je korištenjem Adwords kampanja uz solidne plaćene rezultate.

Marketing izrada web stranica

Najbolji rezultati

Dugoročno ulaganje u promociju web stranice je korištenje SEO optimizacije i na taj način utječemo na polako ali sigurno penjanje u rezultatima za određene ključne riječi.

Izrada web stranica za tvrtke proces je koji se relativno brzo odradi no bez strategije promocije i razvoja web sjedišta ne možemo očekivati rezultate koje bismo htjeli. Implementacija i korištenje sustava novosti ili blog na web stranicama je odličan način za utjecaj na vjerodostojnost profila tvrtke ali i većem rangu u pretragama.

SEO optimizacija

Seo optimizacija je proces koji se koristi u web dizajnu i na sadržaju u svrhu boljeg rangiranja u tražilicama. SEO ne zahtjeva velika ulaganja i bez plaćanja radi 24h. SEO optimizaciju rade stručnjaci za seo kao i sadržaj koji može privući posjetitelje i potencijalne kupce.

Izrada web stranica Zagreb

Nalazimo se u Zagrebu ali naši klijenti su i u drugim gradovima. Sav posao web dizajna obavljamo digitalno uz korištenje E-maila, telefona, društvenih mreža i video konferencija. Naš posao uključuje održavanje i razvoj web stranica. Između ostaloga imamo i mogućnosti voditi newsletter kampanje i Facebook oglašavanja a uz content za web korisnici mogu vidjeti opipljive rezultate u posjetama i prodaji.

Web Shop

Izrada web shopa ne razlikuje se previše od izrade web stranica no razlike postoje.

Brzina

Brzina učitavanja za web shop trebala bi biti veća od jednostavnih web stranica. Brže učitavanje se postiže kombinacijom više čimbenika kao što su kvalitetan hosting, stranice neopterećene količinom koda i Cache sustavom.

Payment gateway

Radimo implementaciju sustava sigurne autorizacije i naplate kartica putem Interneta na vašem web shopu.

Osiguravamo brz, siguran i jednostavan proces kupnje.

Neki od Payment gatewaya:

web shop Payment gateway