Close
WEB DIZAJN – KONCEPT – WEB STRANICA – CMS SUSTAV – SEO

Izrada Web
Stranica

Web stranice se pretražuju za informacijama, uslugama i proizvodima. Vaše web stranice moraju se istaknuti i ostaviti dojam na temelju kojeg će vas izdvojiti od konkurencije i na temelju kojih će kupac naručiti vašu uslugu ili proizvod.

Web Dizajn

Kako Radimo

O Načinu Rada

Uvod

Kako bismo konačnu izradu web stranica sveli na optimalna i točna rješenja, proces dizajna sa prikazom sadržaja dogovaramo sa klijentom. Web stranice kreiramo prema vašim potrebama proširenja funkcionalnosti i zahtjeva.


Atonsh web dizajn brend je tvrtke Bitspero specijalizirane za web dizajn i digitalni marketing. Kako bismo ostvarili dugoročne suradnje poštujemo klijenta i radimo na opravdanju povjerenja. Posebno nas veseli uspjeh korisnika usluga. Cilj rada web dizajna je da ispuni vaša očekivanja, to je ono što želimo postići.

Izrada web stranica

Novi projekti bili oni manji ili veliki, posebna su priča na kojoj radimo detaljno, oprezno i kompletno. Proces izrade od planiranja do kraja nadograđujemo i širimo prema tehničkim zahtjevima i zacrtanih ciljeva klijenta.

Plan Web Stranica

Planiranje web stranica uključuje istraživanje industrije ili profesionalnog interesa i osnovnih dijelova kao temelj za web dizajn. Definiramo u dogovoru sa klijentom dizajn i funkcionalnosti web sjedišta za postizanje željenih rezultata.Proces razvoja web stranica nije gotov na kraju izrade web stranica i dovršetka projekta, kompletan dizajn kao konačan proizvod početna je točka za budući razvoj. Struktura stranica temelji se na komunikaciji sa klijentom gdje kreiramo jedinstveno iskustvo web dizajna korisničkog sučelja. Optimalnu web strukturu radimo specijalno upravo za industriju ili djelatnost kojom se klijent bavi, što je preduvjet za uspjeh web stranica.

Izrada web stranica

Izrada web stranica spajanje je sadržaja i dizajna u vizualno atraktivne web stranice. Radimo zajedno sa vama na pripremi sadržaja koji se unosi u strukturu stranica. Web dizajn je struktura sa svim funkcionalnostima koje će web stranica imati od navigacije, vizualnih elemenata do kontakt forme i CTA dodataka (Call to Action), implementacija rješenja za namjenu i ostvarivanje ciljeva. Spoj tehnologija koje će se koristiti u pružanju web sadržaja koji možemo napisati i prilagoditi upravo prema vašim potrebama. SEO optimizacija bitan je korak koji radimo paralelno sa izradom web stranice. Koristimo najnovije tehnologije kako bi web sjedište ispunilo puni potencijal.

Testiranje i Objava

Veliku pažnju pridajemo konačnoj kvaliteti stranice i iz tog razloga posvetili smo vrijeme za testiranje svih elemenata i prikaza kako za desktop tako i za mobilne uređaje. U testnom okruženju stranice se nalaze na testnoj domeni koja simulira realne uvjete hostinga i pravo okruženje u kojemu će se stranice nalaziti. Na ovaj način klijent može imati prikaz svih dijelova i može prilagođavati zahtjeve za sadržaj te raditi na promjenama. Završetak web stranice nakon usuglašenih promjena i testiranja prenosimo na hosting od klijenta. Objava stranica samo je početak razvoja web sjedišta za koje nudimo održavanje, seo optimizaciju daljnjeg sadržaja i contenta.

Izrada Web Stranica

Planiranje/Istraživanje Savjetovanje

Proces razvoja web stranica nije gotov na kraju izrade web stranica i dovršetka projekta, kompletan dizajn kao konačan proizvod početna je točka za budući razvoj. Struktura stranica temelji se na komunikaciji sa klijentom gdje kreiramo jedinstveno iskustvo web dizajna korisničkog sučelja. Optimalnu web strukturu radimo specijalno upravo za industriju ili djelatnost kojom se klijent bavi, što je preduvjet za uspjeh web stranica.

Web dizajn

Nakon prikupljanja svih informacija i potvrde prijedloga web dizajna krećemo u kreiranje stranice. Radeći na vizualnom prikazu web stranica smanjujemo prostor doživljaja između smisla i relevantnosti kako bi posjetitelj imao veći dojam sadržaja i dizajna. Web dizajn osim strukture ovisi o vizualnim detaljima koji su glavni faktor doživljaja i korisnosti.

Izrada web stranica

Koristimo dva načina kreiranja web stranica rad i optimalne ponude za krajnjeg korisnika. Prema W3C standardima izrađujemo HTML stranice i korištenjem CSS stilova stvaramo dizajn. Povećanje brzine učitavanja stranica postižemo uvođenjem cache sustava za pružanje statičkih stranica, minimiziranje koda i prilagođenog prikaza fotografija. Korištenjem predložaka drugi je način kreiranja web stranica koje mogu imati cms sustav ili mogu biti HTML5 statičke stranice. Sve stranice nakon početne postave trebaju sadržaj koji smo u stanju stvoriti prema industriji i ključnim riječima upravo za personalizirani i jedinstveni dio koji optimiziramo u radu za tražilice SEO optimizacijom. Atraktivne web stranice sa podrškom za optimalan rad dodatno optimiziramo kroz MySQL baze podataka korištenjem najnovijih tehnologija.

Testiranje


Početak izrade web stranica obavlja se na lokalnom serveru na kojemu odrađujemo većinu dizajna i unosa sadržaja. Nakon što je stranica gotova postavljamo je na posebnu domenu za testiranje i sve potrebne dorade. Na ovaj način korisnik ima potpuni pristup sa pregledom radova i razvoja web stranice. Stranica se prilagođava i testira za razne preglednike kao što su Firefox, Chrome, Safari, Edge i testira za mobilni prikaz na raznim uređajima i rezolucijama.


Objava stranice


Zadnji korak nakon testiranja i uvođenja svih promjena je objavljivanje odnosno migracija web stranice na domenu i hosting klijenta.

izrada web stranica
izrada web stranica
Što su ključne riječi slika sa tipkovnicom i pozadinskim svjetlom
eommerce koncept
seo optimizacija

Značajke Web Stranica

Nove i moderne stranice koje potiču angažman kupca, pružaju vam mir i samopouzdanje da nećete propustiti niti jednu šansu za poslovanje, vaš brend zaslužuje najbolju brigu i rast.

Web Dizajn

Web dizajn koristi moderne tehnologije i alate kako bi web stranica bila atraktivna i korisna za posjetitelja.

Content

Pišemo sadržaj koji se odlično uklapa u strukturu i temu web dizajna sa prilagodbom za tražilice ključnim riječima.

seo

SEO optimizaciju radimo prilikom dizajniranja stranica i unosa sadržaja, sastavni je dio web dizajna finalne stranice.

Brzina

Prosječno učitavanje web stranica koje radimo za klijenta ima brzinu učitavanja između 2-3 sekunde po stranici.

Zatražite Ponudu

Zanima vas cijena izrade web stranice?

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za vaš web projekt!
Poslati ćemo vam ponudu s web planom za koji mislimo da najbolje odgovara vašim potrebama.

  Ime i Prezime:*

  E-mail:*

  Broj telefona:*

  Naziv tvrtke:

  OIB:

  KORAK 2

  O Projektu

  Rok projekta:

  Kako bismo prilagodili ponudu planiranom buđetu i mogućnostima, vaš plan cijene projekta iznosi:

  KORAK 3

  Navedite nekoliko stranica slične tematike ili konkurencija:

  Navedite nekoliko stranica koje vam se sviđaju po pitanju web dizajna:

  Opišite što biste htjeli za svoj projekt: