Close
Izrada web trgovine

Izrada web trgovine

OSLOBODITE TAJNI PROMET NA SVOJOJ E COMMERCE WEB STRANICI

Povećajte broj posjetitelja web stranice, optimizirajte web stranice za prodaju i ostvarite rast

IMAMO DIREKTAN UTJECAJ NA RAST MALOPRODAJE

Izrada web trgovine – Naše usluge ispunjavaju sve vaše potrebe na jednostavan način, uslugama pokrivamo tvrtke koje su tek osnovane ali i one koje rade duži niz godina i sa više zaposlenika. Maksimalno smo posvećeni vama i vašim potrebama.

Omogućite online kupcima odlično iskustvo i nabavite rješenje za webshop suradnjom s nama. Atonsh izrada web trgovina radi za vas na povećanju posjeta i prodaje za maloprodaju. Koristite naše usluge kako biste ostvarili rast poslovanja kroz marketing, kreiranje sadržaja i web dizajn.

Ako imate dobar proizvod sa našom web trgovinom možete imati dovoljno prodaje i stalnih kupaca. Budite sigurni da konkurencija neće raditi bolje od vas. Olakšajte si posao sa web stranicama bez problema. Sastavni dio webshop-a je da može dobro funkcionirati sa naplatnim sustavom i sustavom za izdavanje računa. Izrada web trgovine osigurava vam mogućnost da iskoristite sve prodajne prilike. Komponenta razvoja i održivosti su mogućnosti marketinga. Saznajte u realnom vremenu učinak.

izrada web trgovine

Izrada web trgovine

Naša e commerce rješenja uključuju:

  • Imajte pregledne zalihe i cijene sa kontrolom skladišta i u sustavima za izdavanje računa,
  • Podržani su svi veći Payment Gateway sistemi za kartično plaćanje, surađujemo sa svim većim pružateljima usluga naplate,
  • Omogućite različite načine dostave svojih proizvoda krajnjem kupcu,
  • B2C webshop trgovina sa responzivnim dizajnom za prikaz na mobilnim uređajima,
  • B2B webshop trgovina sa stranicom za prijavu kako bi se vidjela cijena ili različite cijene za različite grupe kupaca,
  • Marketing centar za automatizaciju, prikupljanje email adresa za oglašavanje, prodajne poruke, obavijesti na webshop-u ili prikupljanje napuštenih košarica,
  • Upravljanje narudžbama, obavijesti na E-mail, SMS poruke o narudžbama, povezivanje i sinkronizacija narudžbi sa sustavom za izdavanje računa i knjigovodstvo,
  • Integracija sustava lojalnosti za kupce i dodjela bodova za ostvarivanje popusta
  • Izrada web stranica za GDPR, savjetovanje za pravila privatnosti i uvjete prodaje

Izrada web trgovine uključuje i početno SEO postavljanje i optimizaciju svih web stranica. Web trgovine imaju tehnički seo posebno po stranicama i

Otvorite web trgovinu točno kako želite

E commerce na prilagodljivoj platformi!

Imamo sve što vam je potrebno za online prodaju. Izrada web trgovine ne traje jako dugo, u izradu su uključene i druge obavezne stranice za webshop. Odlučite se za integraciju sigurnog plaćanja, sve vrste opcija dostave.

Koristite web trgovinu za slanje ponuda, praćenje uplata i upravljanje sustava sa jedne kontrolne točke.

Povećajte prihod web trgovine sa korisničkim iskustvom koje je optimizirano za naručivanje. Sve što vam je potrebno za stvaranje besprijekornog iskustva naplate ugrađeno u naplatni sustav. Jasno definiramo korake i uklanjamo nepotrebno čekanje kako bi omogućili kupcima brže naručivanje i time veći promet web trgovine.

Odaberite više mogućnosti i proširenja web trgovine

Integrirajte različite vrste pretplata na usluge ili proizvode, koristite sustave online termina, web trgovina je iznimno skalabilna u pogledu dodatnih rješenja. Proširenja funkcionalnosti i dodaci dolaze od službenih programera za određenu platformu i pouzdanih tvrtki na tržištu.

Pokrenite webshop sa bilo koje lokacije

Administrirajte poslovanje web trgovine kada ste u pokretu uz mobilnu aplikaciju. Unosite proizvode, radite obradu narudžbe i pregledavajte statistiku u realnom vremenu.

Osigurano održavanje i ažuriranje web trgovine

Održavanje web stranica i održavanje webshopa znači optimizacija baze podataka i redovni backup. Povećana sigurnost stranica sa backup kopijama servera, optimizacija baze i općenito tehnička strana funkcioniranja povećava brzinu učitavanja, više rangiranje na pretraživačima i bolje korisničko iskustvo.

Radimo mjesečna ažuriranja CMS sustava i cijele stranice sa svim proširenim funkcionalnostima.

Brinemo se da je programsko rješenje ažurirano i time sprečavamo neželjene posljedice sigurnosnih propusta.