Close
izrada web stranica apartmani

Izrada web stranica apartmani

Izrada web stranica za apartmane mora imati sustav kakav imaju rezervacije hotela za upravljanje nekretninama. Web dizajn modernog doživljaja ima funkcionalnosti sinkronizacije sa drugim booking stranicama, mogućnosti online rezervacija i skoro neograničeni broj objavljivanja usluga i apartmana. Ako imate agenciju za apartmane, hotel ili ste iznajmljivač apartmana na moru web stranice su savršene za rezervacije, prikaz interijera i povezivanje sa drugim sustavima.

Odaberite najbolje rješenje za apartmane i hotele

Web stranice za rezervacije kao centralno mjesto za upravljanje online plaćanja, upravitelj nekretninama i rezervacijama. Dizajn i sve funkcionalnosti možemo relativno brzo razviti zajedno sa svim dodatnim web stranicama. Napravite dodanu vrijednost na poslovanje sa modernim stranicama za apartmane.

Podržane su sve veće platforme za online ponudu smještaja i razmjena podataka šalje rezervirane termine i slobodne datume sa vaše web stranice na sve prijavljene platforme. Kako biste izbjegli dvostruke rezervacije svoje poslovanje na internetu možete objediniti u jedan web sustav za sve kanale oglašavanja.

Izrada web stranica apartmani efikasan je način kreiranja kalendara i slanja na druge platforme automatskim sustavom za dijeljenje podataka.

Obogatite digitalno iskustvo posjetitelja

Prikažite opcije, cijene i apartman sa bogatim fotografijama i galerijom slika.

Ako imate više objekata možete ih prikazati kroz kategorije za apartmane, sobe, kuće za odmor i slično.

Prilagodite svakom smještaju opis, opcije, dimenzije kreveta, cijenu, mogućnosti rezervacija na stranici samog apartmana i to prikažite sa ikonama za djelatnost najma.

Ukoliko vam to nije dovoljno prikažite dodatne usluge koje se nude za određenu vrstu smještaja.

Pretraga na mobitelima

Obrazac za pretragu smještaja na vašoj web stranici. Postavite pretrage putem datuma dolazaka i odlazaka za fleksibilnu pretragu rezervacija i još puno mogućih opcija. Omogućite sortiranje ponuda sa više mogućnosti i za više nekretnina. Prikažite relevantne podatke sa svojim poljima za naprednu pretragu. Pružite svojim posjetiteljima praktično pretraživanje opcijama filtriranja za sve pogodnosti na lokaciji, unutar apartmana, uslugama za gosta, dostupnost i svemu što se nudi.

Provjera na samoj web stranici

Uvedite statuse i boje na kalendare koje je moguće na stranicama koristiti za provjeru traženog termina. Sve statuse prikazujte na pretragama i kalendarima.

Pametna web stranica

Izrada web stranice za apartmane sa pametnim mogućnostima automatizacije za posjetitelje. Preporuke smještaja na temelju količine ljudi koji trebaju smještaj.

Fleksibilne cijene

Odredite na svojoj web stranici datume kada se cijena mijenja. Najbolje opcije za prilagođavanje van sezone i za vrijeme sezone u bilo kojoj valuti. Prilagođavanje cijena automatski prema broju gostiju ili dužini boravka. Uvedite kupone na web stranicu za apartmane i radite naplatu sa porezom automatski.

Izrada web stranice za apartmane pokriva različite platforme i spaja moderno okruženje za različite tvrtke. Vizual dizajna teme savršeno je prilagođen za rezervacije. Javite nam se za optimalno rješenje vaše web stranice za apartman, hotel, kuću za odmor, sobu, vilu i još puno toga.

Izrada web stranica za apartmane cijena

Cijena web stranica za apartmane se kreće od 5000kn pa na više ovisno o potrebama, veličini i sadržaju. Trudimo se ne postavljati cijenu jer ona ovisi o kompleksnosti, radni sat web dizajnera je 250kn/h i točnu cijenu sa procjenom za projekt možemo poslati u ponudi prema vašim potrebama.